Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Селтик FC Sport Klincy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ivanin is nu in balbezit. Baranom verovert de bal door een tackle van achteren. Baranom met een sublieme pass. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baranom raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanischev komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakov probeert naar een medespeler te passen. Buriak rent richting de bal. Buriak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kanischev passt de bal in één keer door. Tsaran is nu in balbezit. Tsaran haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Starostyak de bal onder controle te krijgen. Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC Sport Klincy 1:0

26e minuut.
Buriak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriak rent richting de bal. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ivanin rent richting de bal. Ivanin met een sublieme pass. Starostyak is nu in balbezit. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tsaran passt de bal met de wreef. Kanischev rent richting de bal. Ivanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ivanin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ivanin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Belkin rent richting de bal. Petrakov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Belkin de bal onder controle te krijgen. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC Sport Klincy 2:0

41e minuut.
Kanischev is nu in balbezit. Kanischev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pavlenko de bal. Tsaran rent richting de bal. Tsaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC Sport Klincy 3:0

43e minuut.
Kudritskij verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev rent richting de bal. Kanischev speelt de bal door. Tsaran is nu in balbezit. Tsaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 45%, FC Sport Klincy 55%.
Селтик - FC Sport Klincy 3:0

47e minuut.
Starostyak geeft een hoge lob. Inworp. Kudritskij met de inworp. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Starostyak verovert de bal door een tackle van achteren. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin passt de bal met de wreef. Buriak is nu in balbezit. Buriak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zabava geeft de bal voor. Petrakov heeft problemen om de bal te vangen. Belkin rent richting de bal. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kulaga speelt de bal door. Starostyak rent richting de bal. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 49%, FC Sport Klincy 51%.
Селтик - FC Sport Klincy 3:0