Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ТОРПЕДО (Владимир FC sokker gavno
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Gavrikov is nu in balbezit. Gavrikov geeft een hoge lob. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ... Filimonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 1:0

26e minuut.
Abdulin speelt de bal door. Lasker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasker geeft een lange en hoge pass. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kazbekov trapt de bal weg van het doel. Tagaldyev kopt de bal weg. Gavrikov rent richting de bal. Abdulin verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pavlenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlenko passt de bal met de wreef. Daar is Gimalaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 1:1

33e minuut.
Kadyrov geeft een hoge lob. Daar is Kazbekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 1:2

34e minuut.
Abdulin verovert de bal door een tackle van achteren. Gimalaev verovert de bal door een tackle van achteren. Gimalaev haalt uit met een fantastische trap. Zairullin probeert wanhopig de bal te grijpen. Khobot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 1:3

38e minuut.
Gimalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimalaev passt de bal zonder na te denken. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Zairullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ТОРПЕДО (Владимир 56%, FC sokker gavno 44%.
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 1:4

53e minuut.
Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev schiet op doel. Abdulin probeert de bal met de borst te controleren. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Zharenyj rent richting de bal. Lasker verovert de bal door een tackle van achteren. Lasker geeft de bal voor. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lasker geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Filimonov trapt de bal weg. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Gavrikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danilin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abaturov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tagaldyev is nu in balbezit. Sennikov is nu in balbezit. Tagaldyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Filimonov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ТОРПЕДО (Владимир 36%, FC sokker gavno 64%.
ТОРПЕДО (Владимир - FC sokker gavno 2:4