Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PandasFX пвввыым
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bojarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov rent richting de bal. Jakovenko onderschept slim de pass. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap. Bogdanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Emirkhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Emirkhanov passt de bal in één keer door. Zheltonogov is nu in balbezit. Melnikov rent richting de bal. Melnikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Panov is nu in balbezit. Zykin begaat een overtreding. Panov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panov met een snel genomen vrije trap. Zheltonogov springt en kopt de bal. Lebedev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sponkie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melnikov. Sponkie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sponkie met een snel genomen vrije trap. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap. Bogdanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - пвввыым 1:0

32e minuut.
Melnikov is nu in balbezit. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov rent richting de bal. Melnikov draait met de bal, schiet en ... Lebedev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PandasFX - пвввыым 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 48%, пвввыым 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PandasFX - пвввыым 1:1

55e minuut.
Sponkie is nu in balbezit. Sponkie geeft een hoge lob. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - пвввыым 2:1

60e minuut.
Evseenko met een sublieme pass. Bojarintsev rent richting de bal. Bojarintsev probeert naar een medespeler te passen. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap. Bogdanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zheltonogov is nu in balbezit. Melnikov is nu in balbezit. Zheltonogov rent richting de bal. Melnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Abalduev is nu in balbezit. Abaturov onderschept slim de pass. Abaturov geeft een hoge lob. Zheltonogov heeft problemen om de bal te vangen. Zheltonogov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Arkhipov de bal. Melnikov is nu in balbezit. Melnikov passt de bal in één keer door. Zheltonogov rent richting de bal. Zheltonogov schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 44%, пвввыым 56%.
PandasFX - пвввыым 2:1