Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_ZENIT FC Sport Klincy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Chichkin geeft een lange en hoge pass. Starostyak rent richting de bal. Kerzhakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kerzhakov schiet op doel. Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC Sport Klincy 1:0

7e minuut.
Starostyak geeft een lange en hoge pass. Evpatov kopt de bal weg. Pavlenko is nu in balbezit. Zaporozhtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zaporozhtsev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Smertin trapt de bal weg van het doel. Chichkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Vinokur de bal. Kerzhakov rent richting de bal. Kerzhakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakamskij rent richting de bal. Buriak verovert de bal door een tackle van achteren. Malafeev rent richting de bal. Malafeev haalt uit met een fantastische trap. Smertin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malafeev geeft een lange en hoge pass. Smertin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ivanin onderschept slim de pass. Ivanin passt de bal met de wreef. Babochkin met een sublieme pass. Buriak is nu in balbezit. Buriak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_ZENIT - FC Sport Klincy 1:1

32e minuut.
Malafeev heeft problemen om de bal te vangen. Malafeev speelt de bal door. Zhideev heeft problemen om de bal te vangen. Babochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babochkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zhideev geeft een lange en hoge pass. Zaporozhtsev kopt de bal weg. Starostyak heeft problemen om de bal te vangen. Kerzhakov is nu in balbezit. Kerzhakov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Malafeev onderschept slim de pass. Malafeev met een sublieme pass. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafeev rent richting de bal. Malafeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC Sport Klincy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 48%, FC Sport Klincy 52%.
FC_ZENIT - FC Sport Klincy 1:2

54e minuut.
Starostyak is nu in balbezit. Averin bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak maakt een afschuwelijke overtreding. Starostyak krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ivanin rent richting de bal. Malafeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drishchev begaat een overtreding. Malafeev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Malafeev kan niet meer verder spelen. Belkin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zhideev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhideev geeft de bal voor. Starostyak heeft problemen om de bal te vangen. Averin rent richting de bal. Averin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ivanin heeft problemen om de bal te vangen. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanin. Ivanin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 49%, FC Sport Klincy 51%.
FC_ZENIT - FC Sport Klincy 1:2