Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PandasFX FC sokker gavno
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kadyrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilin rent richting de bal. Danilin speelt de bal door. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC sokker gavno 0:1

21e minuut.
Evseenko speelt de bal door. Zharenyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko onderschept slim de pass. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PandasFX - FC sokker gavno 1:1

22e minuut.
Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailov rent richting de bal. Mikhailov met een sublieme pass. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap. Filimonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC sokker gavno 2:1

24e minuut.
Jakovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jakovenko krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zharenyj geeft de bal voor. Klungelig pakt Zykin de bal. Zykin passt de bal zonder na te denken. Jakovenko is nu in balbezit. Jakovenko schiet op doel. Filimonov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 41%, FC sokker gavno 59%.
PandasFX - FC sokker gavno 2:1

70e minuut.
Klungelig pakt Sponkie de bal. Kadyrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadyrov passt de bal zonder na te denken. Abaturov rent richting de bal. Abaturov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arkhipov is nu in balbezit. Danilin verovert de bal door een tackle van achteren. Danilin passt de bal met de wreef. Abaturov rent richting de bal. Abaturov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pshenichnikov speelt de bal door. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko met een sublieme pass. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov schiet op doel. Lebedev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 64%, FC sokker gavno 36%.
PandasFX - FC sokker gavno 2:1