Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Селтик F C Khimki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 13.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Zabava kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakovenko de bal. Kulaga is nu in balbezit. Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov haalt uit met een fantastische trap. Korotkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 49%, F C Khimki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Селтик - F C Khimki 0:0

51e minuut.
Kudritskij geeft de bal voor. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko passt de bal in één keer door. Daar is Tsaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - F C Khimki 1:0

57e minuut.
Denisov speelt de bal door. Zabava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabava geeft een lange en hoge pass. Tsaran is nu in balbezit. Tsaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Evdakimov met een snelle inworp. Daar is Kudritskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paramonov is nu in balbezit. Kudritskij verovert de bal door een tackle van achteren. Kudritskij geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kulaga kopt de bal weg. Rabiner kan de bal niet met de borst controleren. Tsaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaran schiet op doel. Degtiariov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Rabiner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kudritskij met een snelle inworp. Maslov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 38%, F C Khimki 62%.
Селтик - F C Khimki 1:0