Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C Khimki Селтик
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kulaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Paramonov de bal. Tsaran rent richting de bal. Tsaran haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rabiner de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Maslov is nu in balbezit. Abalduev rent richting de bal. Maslov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maslov krijgt een gele kaart. Abalduev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Abalduev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denisov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Paramonov geeft de bal voor. Daar is Prikhodko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abalduev is nu in balbezit. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Evtushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Evdakimov onderschept slim de pass. Evdakimov probeert naar een medespeler te passen. Maslov is nu in balbezit. Maslov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaga geeft de bal voor. Pinchuk heeft problemen om de bal te vangen. Tsaran rent richting de bal. Tsaran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Khimki 66%, Селтик 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C Khimki - Селтик 0:0

64e minuut.
Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kechinov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kulaga speelt de bal door. Abalduev geeft een lange en hoge pass. Rabiner probeert de bal aan de voet te houden. Kudritskij rent richting de bal. Kudritskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Khimki 56%, Селтик 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C Khimki - Селтик 0:0