Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_ZENIT Селтик
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Averin speelt de bal door. Klungelig pakt Kerzhakov de bal. Kerzhakov passt de bal zonder na te denken. Tsaran is nu in balbezit. Tsaran schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Drishchev passt de bal zonder na te denken. Zakusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakusov passt de bal zonder na te denken. Tsaran rent richting de bal. Tsaran haalt uit met een fantastische trap. Smertin bokst de bal weg.

30e minuut.
Kirichenko geeft de bal voor. Kerzhakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko begaat een overtreding. Jakovenko krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Averin passt de bal met de wreef. Drishchev is nu in balbezit. Jakovenko is nu in balbezit. Drishchev rent richting de bal. Drishchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - Селтик 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 57%, Селтик 43%.
FC_ZENIT - Селтик 1:0

46e minuut.
Evpatov met de inworp. Drishchev rent richting de bal. Drishchev passt de bal zonder na te denken. Kerzhakov is nu in balbezit. Kerzhakov schiet op doel. Korotkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kerzhakov heeft problemen om de bal te vangen. Averin is nu in balbezit. Averin passt de bal in één keer door. Kerzhakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerzhakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - Селтик 2:0

54e minuut.
Chichkin speelt de bal door. Kulaga heeft problemen om de bal te vangen. Kulaga passt de bal met de wreef. Maslov rent richting de bal. Maslov haalt uit met een fantastische trap. Smertin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Drishchev kopt de bal weg. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhtsev met een sublieme pass. Klungelig pakt Kerzhakov de bal. Kerzhakov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Zakusov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maslov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslov geeft de bal voor. Klungelig pakt Tsaran de bal. Smertin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kudritskij is nu in balbezit. Kudritskij geeft een hoge lob. Tsaran rent richting de bal. Tsaran schiet op doel. Smertin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - Селтик 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 61%, Селтик 39%.
FC_ZENIT - Селтик 2:1