Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пвввыым FC sokker gavno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Gimalaev rent richting de bal. Gimalaev passt de bal zonder na te denken. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
пвввыым - FC sokker gavno 0:1

7e minuut.
Emirkhanov kopt de bal weg. Daar is Abaturov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov passt de bal in één keer door. Zheltonogov rent richting de bal. Zheltonogov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Melnikov rent richting de bal. Melnikov met een sublieme pass. Abazov geeft een lange en hoge pass. Zheltonogov is nu in balbezit. Zheltonogov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Melnikov is nu in balbezit. Melnikov passt de bal in één keer door. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonogov schiet op doel. Filimonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gimalaev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abaturov de bal. Zalozhnyj is nu in balbezit. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Panov probeert de bal aan de voet te houden. Gimalaev is nu in balbezit. Gimalaev passt de bal in één keer door. Abaturov rent richting de bal. Abaturov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bogdanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gimalaev geeft de bal voor. Paramonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramonov passt de bal met de wreef. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пвввыым 47%, FC sokker gavno 53%.
пвввыым - FC sokker gavno 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abaturov met de inworp. Melnikov probeert naar een medespeler te passen. Zheltonogov rent richting de bal. Zheltonogov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kadyrov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadyrov met een sublieme pass. Paramonov is nu in balbezit. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Panov de bal. Gimalaev rent richting de bal. Gimalaev passt de bal zonder na te denken. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Panov rent richting de bal. Gimalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Panov zijn tegenspeler op de grond. Panov krijgt een gele kaart. Gimalaev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gimalaev kan niet meer verder spelen.

71e minuut.
Emirkhanov speelt de bal door. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov haalt uit met een fantastische trap. Filimonov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
пвввыым - FC sokker gavno 1:1

73e minuut.
Zharenyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov probeert naar een medespeler te passen. Melnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Kadyrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiapkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiapkin geeft de bal voor. Abazov rent richting de bal. Abazov speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пвввыым 47%, FC sokker gavno 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
пвввыым - FC sokker gavno 1:1