Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sport Klincy F C Khimki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 13.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Zabava heeft problemen om de bal te vangen. Prikhodko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabava krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kechinov kopt de bal weg. Starostyak probeert de bal aan de voet te houden. Ivanin met een sublieme pass. Belkin rent richting de bal. Belkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kalinichenko trapt de bal weg. Zabava kopt de bal weg. Abalduev controleert de bal met de borst. Buriak rent richting de bal. Buriak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Denisov is nu in balbezit. Belkin verovert de bal door een tackle van achteren. Belkin speelt de bal door. Buriak is nu in balbezit. Buriak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Belkin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babochkin komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Denisov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zabava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babochkin is nu in balbezit. Babochkin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 48%, F C Khimki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sport Klincy - F C Khimki 0:0

52e minuut.
Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Babochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov is nu in balbezit. Babochkin onderschept slim de pass. Babochkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pavlenko met een sublieme pass. Pinchuk is nu in balbezit. Pinchuk geeft de bal voor. Babochkin is nu in balbezit. Babochkin haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ivanin met een sublieme pass. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov verovert de bal door een tackle van achteren. Babochkin rent richting de bal. Babochkin haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov bokst de bal weg. Degtiariov met een sublieme pass. Vinokur kopt de bal weg. Daar is Rabiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriak is nu in balbezit. Buriak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Starostyak is nu in balbezit. Evtushenko onderschept slim de pass. Evtushenko passt de bal met de wreef. Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 40%, F C Khimki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sport Klincy - F C Khimki 0:0