Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC sokker gavno FC_ZENIT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zaporozhtsev rent richting de bal. Zaporozhtsev met een sublieme pass. Kerzhakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kerzhakov de bal. Kerzhakov schiet op doel. Filimonov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Drishchev kopt de bal weg. Gavrikov heeft problemen om de bal te vangen. Kerzhakov rent richting de bal. Kerzhakov haalt uit met een fantastische trap. Ternavskij probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Pshenichnikov passt de bal zonder na te denken. Kadyrov rent richting de bal. Kadyrov passt de bal in één keer door. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kadyrov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zakamskij de bal onder controle te krijgen. Abaturov rent richting de bal. Abaturov draait met de bal, schiet en ... Daar is Zhideev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pavlenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlenko geeft een hoge lob. Zhideev is nu in balbezit. Abaturov onderschept slim de pass. Abaturov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC sokker gavno - FC_ZENIT 1:0

27e minuut.
Abdulov rent richting de bal. Zharenyj rent richting de bal. Zharenyj passt de bal zonder na te denken. Averin rent richting de bal. Averin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sennikov onderschept slim de pass. Sennikov geeft de bal voor. Daar is Zakamskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Smertin trapt de bal weg. Kerzhakov kopt de bal weg. Averin is nu in balbezit. Averin schiet op doel. Paal! Filimonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC sokker gavno 55%, FC_ZENIT 45%.
FC sokker gavno - FC_ZENIT 1:0

57e minuut.
Abdulov met een snelle inworp. Kadyrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadyrov speelt de bal door. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zharenyj met de inworp. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko geeft een lange en hoge pass. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov schiet op doel. Smertin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhideev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov geeft een hoge lob. Evpatov rent richting de bal. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Drishchev passt de bal met de wreef. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko met een sublieme pass. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Averin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko onderschept slim de pass. Pavlenko passt de bal met de wreef. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC sokker gavno 38%, FC_ZENIT 62%.
FC sokker gavno - FC_ZENIT 1:0