Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_ZENIT FC sokker gavno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Danilin met een sublieme pass. Abaturov rent richting de bal. Zakamskij rent richting de bal. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC sokker gavno 0:1

10e minuut.
Abdulov heeft problemen om de bal te vangen. Abdulov geeft een hoge lob. Drishchev is nu in balbezit. Averin is nu in balbezit. Averin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Drishchev verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrikov is nu in balbezit. Gavrikov geeft een lange en hoge pass. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC sokker gavno 0:2

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smertin trapt de bal weg van het doel. Danilin kopt de bal weg. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pavlenko geeft een lange en hoge pass. Zakamskij kopt de bal weg. Kadyrov met een sublieme pass. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kadyrov met een snelle inworp. Gimalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drishchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gimalaev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gimalaev kan niet meer verder spelen.

38e minuut.
Drishchev is nu in balbezit. Drishchev passt de bal met de wreef. Zharenyj rent richting de bal. Kerzhakov onderschept slim de pass. Kerzhakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Averin speelt de bal door. Abdulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov speelt de bal door. Kerzhakov is nu in balbezit. Kerzhakov schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 52%, FC sokker gavno 48%.
FC_ZENIT - FC sokker gavno 0:2

64e minuut.
Pavlenko passt de bal met de wreef. Kerzhakov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zharenyj. Zharenyj krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Kerzhakov de bal onder controle te krijgen. Abaturov rent richting de bal. Klungelig pakt Abaturov de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC sokker gavno 0:3

66e minuut.
Averin speelt de bal door. Kerzhakov heeft problemen om de bal te vangen. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Drishchev rent richting de bal. Averin rent richting de bal. Averin met een sublieme pass. Kerzhakov rent richting de bal. Kerzhakov schiet op doel. Paal! Filimonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Zharenyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov probeert naar een medespeler te passen. Averin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC sokker gavno 1:3

89e minuut.
Pavlenko met een sublieme pass. Ternavskij heeft problemen om de bal te vangen. Ternavskij geeft een lange en hoge pass. Abaturov rent richting de bal. Abaturov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - FC sokker gavno 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 38%, FC sokker gavno 62%.
FC_ZENIT - FC sokker gavno 1:4