Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Селтик пвввыым
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Emirkhanov is nu in balbezit. Maslov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslov speelt de bal door. Tsaran is nu in balbezit. Tsaran draait met de bal, schiet en ... Bogdanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - пвввыым 1:0

23e minuut.
Abaturov geeft een hoge lob. Rozhkov heeft problemen om de bal te vangen. Melnikov is nu in balbezit. Melnikov draait met de bal, schiet en ... Korotkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Селтик - пвввыым 1:1

27e minuut.
Daar is Shilovskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maslov is nu in balbezit. Panov rent richting de bal. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaran schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Maslov onderschept slim de pass. Maslov passt de bal in één keer door. Shilovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Melnikov geeft een hoge lob. Abazov kopt de bal weg. Jakovenko is nu in balbezit. Zheltonogov onderschept slim de pass. Zheltonogov haalt uit met een fantastische trap. Korotkov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abazov neemt de hoekschop. Zabava probeert de bal aan de voet te houden. Zheltonogov rent richting de bal. Zheltonogov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - пвввыым 1:2

41e minuut.
Kulaga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abaturov met de inworp. Melnikov is nu in balbezit. Melnikov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jakovenko is nu in balbezit. Jakovenko probeert naar een medespeler te passen. Tiapkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 40%, пвввыым 60%.
Селтик - пвввыым 1:2

64e minuut.
Melnikov rent richting de bal. Melnikov passt de bal zonder na te denken. Rozhkov rent richting de bal. Zheltonogov onderschept slim de pass. Zheltonogov draait met de bal, schiet en ... Korotkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - пвввыым 1:3

86e minuut.
Kulaga is nu in balbezit. Emirkhanov onderschept slim de pass. Emirkhanov passt de bal in één keer door. Zheltonogov is nu in balbezit. Zheltonogov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - пвввыым 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 43%, пвввыым 57%.
Селтик - пвввыым 1:4