Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sport Klincy PandasFX
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Malafeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafeev geeft een hoge lob. Ivanin controleert de bal met de borst. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ivanin heeft problemen om de bal te vangen. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov passt de bal in één keer door. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zykin met de inworp. Starostyak rent richting de bal. Bojarintsev onderschept slim de pass. Bojarintsev geeft de bal voor. Jakovenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zykin met een snelle inworp. Bojarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev passt de bal in één keer door. Evseenko is nu in balbezit. Evseenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ivanin met een sublieme pass. Buriak rent richting de bal. Arkhipov onderschept slim de pass. Malafeev is nu in balbezit. Malafeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 61%, PandasFX 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sport Klincy - PandasFX 0:0

50e minuut.
Starostyak met een snelle inworp. Andreev is nu in balbezit. Andreev geeft een lange en hoge pass. Zabava is nu in balbezit. Zabava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Starostyak speelt de bal door. Klungelig pakt Bojarintsev de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starostyak. Bojarintsev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bojarintsev kan niet meer verder spelen. Mikhailov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Sponkie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zykin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starostyak. Starostyak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zykin probeert naar een medespeler te passen. Sponkie probeert de bal aan de voet te houden. Pinchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak onderschept slim de pass. Buriak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport Klincy - PandasFX 1:0

76e minuut.
Evseenko rent richting de bal. Zabava is nu in balbezit. Zabava met een sublieme pass. Daar is Jakovenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovenko schiet op doel. Kalinichenko bokst de bal weg.

81e minuut.
Jakovenko speelt de bal door. Buriak rent richting de bal. Kazimirov rent richting de bal. Buriak onderschept slim de pass. Buriak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 59%, PandasFX 41%.
FC Sport Klincy - PandasFX 1:0