Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PandasFX FC Sport Klincy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Jakovenko rent richting de bal. Ivanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko onderschept slim de pass. Mikhailov rent richting de bal. Mikhailov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zhabinskij is nu in balbezit. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev passt de bal zonder na te denken. Buriak rent richting de bal. Buriak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC Sport Klincy 0:1

19e minuut.
Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev is nu in balbezit. Malafeev onderschept slim de pass. Buriak is nu in balbezit. Buriak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Abalduev verovert de bal door een tackle van achteren. Buriak verovert de bal door een tackle van achteren. Buriak passt de bal in één keer door. Zabava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabava geeft een hoge lob. Lebedev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Arkhipov probeert naar een medespeler te passen. Sponkie bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malafeev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Malafeev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Abalduev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zalivahin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 50%, FC Sport Klincy 50%.
PandasFX - FC Sport Klincy 0:1

47e minuut.
Evseenko passt de bal met de wreef. Starostyak rent richting de bal. Jakovenko onderschept slim de pass. Mikhailov is nu in balbezit. Mikhailov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PandasFX - FC Sport Klincy 1:1

69e minuut.
Mikhailov probeert naar een medespeler te passen. Doeltrap. Starostyak met een harde bal richting middenveld. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov passt de bal met de wreef. Evseenko geeft een hoge lob. Jakovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC Sport Klincy 2:1

77e minuut.
Mikhailov geeft een lange en hoge pass. Vinokur heeft problemen om de bal te vangen. Vojnov rent richting de bal. Jakovenko onderschept slim de pass. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zhabinskij geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Andreev de bal onder controle te krijgen. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak draait met de bal, schiet en ... Lebedev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PandasFX - FC Sport Klincy 2:2

89e minuut.
Zalivahin geeft een lange en hoge pass. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinokur. Zykin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zykin kan niet meer verder spelen. Kliovyj komt het veld opgelopen. Sponkie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 42%, FC Sport Klincy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PandasFX - FC Sport Klincy 2:2