Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C Khimki ТОРПЕДО (Владимир
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Denisov is nu in balbezit. Tagaldyev onderschept slim de pass. Tagaldyev speelt de bal door. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Teriohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teriohin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagaldyev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bokov kopt de bal weg. Jakubik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prikhodko. Jakubik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakubik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Teriohin is nu in balbezit. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Degtiariov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C Khimki - ТОРПЕДО (Владимир 0:1

38e minuut.
Tagaldyev speelt de bal door. Lasker is nu in balbezit. Lasker met een sublieme pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Khobot geeft een hoge lob. Lasker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rabiner de bal. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Khimki 55%, ТОРПЕДО (Владимир 45%.
F C Khimki - ТОРПЕДО (Владимир 0:1

52e minuut.
Paramonov is nu in balbezit. Tagaldyev onderschept slim de pass. Tagaldyev probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Degtiariov bokst de bal weg.

63e minuut.
Kovalciuk speelt de bal door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rabiner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lasker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Prikhodko met een snelle inworp. Klungelig pakt Abalduev de bal. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev verovert de bal door een tackle van achteren. Abalduev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prikhodko met een snelle inworp. Jakubik verovert de bal door een tackle van achteren. Denisov is nu in balbezit. Denisov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Jakubik verovert de bal door een tackle van achteren. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev passt de bal in één keer door. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Khobot geeft een hoge lob. Lasker kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Teriohin de bal onder controle te krijgen. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C Khimki 53%, ТОРПЕДО (Владимир 47%.
F C Khimki - ТОРПЕДО (Владимир 0:1