Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Костомукша Крылья
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Butusov rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poddubnyj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balagurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balagurov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kilkin met een sublieme pass. Bosolapov is nu in balbezit. Bosolapov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galitsyn de bal. Galitsyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Burda is nu in balbezit. Izhagaev is nu in balbezit. Izhagaev passt de bal met de wreef. Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Paramonov speelt de bal door. Kilkin rent richting de bal. Kilkin passt de bal zonder na te denken. Galitsyn is nu in balbezit. Galitsyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - Крылья 1:0

28e minuut.
Egorin met de inworp. Kaplun geeft een hoge lob. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Zaporozhtsev schiet op doel. Nekrasov probeert de bal aan de voet te houden. Zasyad’vovk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Egorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik onderschept slim de pass. Kabachnik geeft een lange en hoge pass. Galitsyn rent richting de bal. Galitsyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Egorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhtsev onderschept slim de pass. Kaplun is nu in balbezit. Kaplun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bondarenko probeert naar een medespeler te passen. Burda rent richting de bal. Sorokin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burda raakt geblesseerd tijdens het duel. Paramonov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Abdulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 45%, Крылья 55%.
ФК Костомукша - Крылья 1:0

49e minuut.
Zasyad’vovk speelt de bal door. Nazarenko kopt de bal weg. Kaplun is nu in balbezit. Daar is Zaporozhtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaporozhtsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zaporozhtsev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danilov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 60%, Крылья 40%.
ФК Костомукша - Крылья 1:0