Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зенит Брянск ФК снугурочко
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Glybov rent richting de bal. Glybov geeft de bal voor. Hromov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зенит Брянск - ФК снугурочко 1:0

18e minuut.
Ivashko met een snelle inworp. Evstropov rent richting de bal. Evstropov probeert naar een medespeler te passen. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зенит Брянск - ФК снугурочко 1:1

25e minuut.
Kurzenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliotnyj is nu in balbezit. Naumenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naumenko krijgt een gele kaart. Zaliotnyj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaliotnyj met een snel genomen vrije trap. Sakaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaev geeft een hoge lob. Zaliotnyj kopt de bal weg. Figurov bokst de bal weg.

33e minuut.
Zaliotnyj kan de bal niet met de borst controleren. Zaliotnyj geeft de bal voor. Klungelig pakt Evstropov de bal. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зенит Брянск - ФК снугурочко 1:2

35e minuut.
Kabanec rent richting de bal. Kabanec passt de bal zonder na te denken. Daar is Evstropov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hromov is nu in balbezit. Hromov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 49%, ФК снугурочко 51%.
Зенит Брянск - ФК снугурочко 1:2

59e minuut.
Kurzenkov met een sublieme pass. Zaliotnyj rent richting de bal. Zaliotnyj geeft een lange en hoge pass. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin draait met de bal, schiet en ... Figurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Glybov heeft problemen om de bal te vangen. Glybov geeft een lange en hoge pass. Prishvin is nu in balbezit. Hromov verovert de bal door een tackle van achteren. Hromov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumenko met een snelle inworp. Klungelig pakt Kabanec de bal. Kabanec speelt de bal door. Rudakov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Shchur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abramovich rent richting de bal. Evstropov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evstropov krijgt een gele kaart. Abramovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abramovich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 45%, ФК снугурочко 55%.
Зенит Брянск - ФК снугурочко 1:2