Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СЕВЕР пердольте
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Voldyrev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СЕВЕР - пердольте 0:1

14e minuut.
Tochilin passt de bal zonder na te denken. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashvetia onderschept slim de pass. Matzyashchik onderschept slim de pass. Matzyashchik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Safonov geeft een hoge lob. Voroshilov heeft problemen om de bal te vangen. Voroshilov speelt de bal door. Starostyak rent richting de bal. Starostyak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grachiov verovert de bal door een tackle van achteren. Grachiov met een sublieme pass. Tochilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
СЕВЕР - пердольте 0:2

24e minuut.
Valiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiev passt de bal in één keer door. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak haalt uit met een fantastische trap. Hapsalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СЕВЕР - пердольте 1:2

25e minuut.
Kovalciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov verovert de bal door een tackle van achteren. Grachiov geeft een hoge lob. Matzyashchik rent richting de bal. Matzyashchik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov passt de bal in één keer door. Kadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadirov geeft een hoge lob. Voldyrev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tochilin is nu in balbezit. Tochilin geeft een lange en hoge pass. Voroshilov heeft problemen om de bal te vangen. Valiev is nu in balbezit. Valiev draait met de bal, schiet en ... Hapsalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Khobot probeert naar een medespeler te passen. Voroshilov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tochilin. Tochilin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СЕВЕР 44%, пердольте 56%.
СЕВЕР - пердольте 1:2

49e minuut.
Tochilin probeert naar een medespeler te passen. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik passt de bal zonder na te denken. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Valiev verovert de bal door een tackle van achteren. Valiev geeft een lange en hoge pass. Daar is Safonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starostyak rent richting de bal. Starostyak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Voldyrev heeft problemen om de bal te vangen. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik probeert naar een medespeler te passen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СЕВЕР - пердольте 1:3

61e minuut.
Pavlenko geeft de bal voor. Inworp. Saharov met de inworp. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kovalciuk met een sublieme pass. Valiev geeft een lange en hoge pass. Daar is Safonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khobot verovert de bal door een tackle van achteren. Khobot geeft de bal voor. Hapsalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Evtifeev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kadirov met een snelle inworp. Matzyashchik rent richting de bal. Matzyashchik geeft een hoge lob. Paal! Hapov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Inworp. Kadirov met de inworp. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik haalt uit met een fantastische trap. Voldyrev springt en kopt de bal. Hapov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СЕВЕР - пердольте 1:4

81e minuut.
Saharov probeert naar een medespeler te passen. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov passt de bal zonder na te denken. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Voldyrev rent richting de bal. Samotsvetov verovert de bal door een tackle van achteren. Matzyashchik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Matzyashchik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matzyashchik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СЕВЕР 58%, пердольте 42%.
СЕВЕР - пердольте 1:4