Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зенит Брянск Moscow FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hromov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antipenko komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Nikolaev rent richting de bal. Shchur rent richting de bal. Shchur passt de bal met de wreef. Antipenko rent richting de bal. Antipenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abramov is nu in balbezit. Abramovich onderschept slim de pass. Abramov begaat een overtreding. Abramov krijgt een gele kaart. Abramovich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Kabanec geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zabotkin de bal onder controle te krijgen. Antipenko rent richting de bal. Abramovich rent richting de bal. Abramovich draait met de bal, schiet en ... Shchedrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kabachnik onderschept slim de pass. Kabachnik geeft een hoge lob. Antipenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipenko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zabotkin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shesterniov probeert naar een medespeler te passen. Naumenko rent richting de bal. Rzheutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Papaev rent richting de bal. Varlamov rent richting de bal. Varlamov passt de bal met de wreef. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 59%, Moscow FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Зенит Брянск - Moscow FC 0:0

67e minuut.
Khlynov kopt de bal weg. Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naumenko. Naumenko krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Abramov met een sublieme pass. Zablotskij rent richting de bal. Zablotskij met een sublieme pass. Krivouchko is nu in balbezit. Krivouchko haalt uit met een fantastische trap. Figurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 67%, Moscow FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Зенит Брянск - Moscow FC 0:0