Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moscow FC ФК снугурочко
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


26e minuut.
Kurzenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzenkov passt de bal zonder na te denken. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - ФК снугурочко 0:1

37e minuut.
Evstropov met een sublieme pass. Klungelig pakt Krivouchko de bal. Evstropov rent richting de bal. Krivouchko onderschept slim de pass. Krivouchko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tihonov met de inworp. Ivashko rent richting de bal. Khlynov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khlynov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivashko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrishev rent richting de bal. Gavrishev draait met de bal, schiet en ... Abramov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Evstropov rent richting de bal. Rzheutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Rzheutskij passt de bal in één keer door. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 66%, ФК снугурочко 34%.
Moscow FC - ФК снугурочко 0:1

55e minuut.
Evstropov heeft problemen om de bal te vangen. Rzheutskij is nu in balbezit. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko schiet op doel. Gutsaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutsaev probeert naar een medespeler te passen. Khlynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khlynov geeft een lange en hoge pass. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moscow FC - ФК снугурочко 1:1

58e minuut.
Gavrishev is nu in balbezit. Gavrishev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Evstropov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzheutskij onderschept slim de pass. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ermilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko passt de bal in één keer door. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - ФК снугурочко 2:1

87e minuut.
Daar is Ermilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evstropov is nu in balbezit. Evstropov passt de bal zonder na te denken. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moscow FC - ФК снугурочко 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 39%, ФК снугурочко 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moscow FC - ФК снугурочко 2:2