Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strelok Кадиястоит
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Zhdanovich heeft problemen om de bal te vangen. Gazzaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzaev passt de bal met de wreef. Stoletov rent richting de bal. Stoletov passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sorokin met een sublieme pass. Gubajdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubajdullin met een sublieme pass. Rodionov rent richting de bal. Rodionov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kaganov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubajdullin met de inworp. Daar is Rasskazob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasskazob geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - Кадиястоит 0:1

24e minuut.
Gubajdullin rent richting de bal. Gubajdullin geeft de bal voor. Rasskazob kopt de bal weg. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - Кадиястоит 0:2

27e minuut.
Kaganov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubajdullin met een snelle inworp. Rasskazob rent richting de bal. Rasskazob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhdanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Zhdanovich passt de bal zonder na te denken. Zinchenko is nu in balbezit. Zinchenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pedryukhin speelt de bal door. Kurbanberdyev heeft problemen om de bal te vangen. Kurbanberdyev passt de bal zonder na te denken. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. Rodionov passt de bal zonder na te denken. Kaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob verovert de bal door een tackle van achteren. Rasskazob draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 72%, Кадиястоит 28%.
strelok - Кадиястоит 0:2

60e minuut.
Nepryaev met een harde bal richting middenveld. Zhitarev kopt de bal weg. Daar is Denev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stoletov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoletov passt de bal met de wreef. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov draait met de bal, schiet en ... Nepryaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - Кадиястоит 0:3

75e minuut.
Denev is nu in balbezit. Pedryukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Pedryukhin passt de bal in één keer door. Rodionov rent richting de bal. Rodionov draait met de bal, schiet en ... Nepryaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sorokin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev passt de bal met de wreef. Zinchenko is nu in balbezit. Zinchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sorokin is nu in balbezit. Sorokin probeert naar een medespeler te passen. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob rent richting de bal. Rasskazob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 65%, Кадиястоит 35%.
strelok - Кадиястоит 0:3