Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Радужный Богданство
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Zhabin probeert naar een medespeler te passen. Siomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Siomin haalt uit met een fantastische trap. Zaderenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Esipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarenko onderschept slim de pass. Nazarenko speelt de bal door. Siomin rent richting de bal. Siomin draait met de bal, schiet en ... Zaderenko bokst de bal weg.

15e minuut.
Karpin geeft een hoge lob. Inworp. Zhabin met de inworp. Esipov rent richting de bal. Esipov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Falin verovert de bal door een tackle van achteren. Falin speelt de bal door. Zharkov is nu in balbezit. Udarov rent richting de bal. Udarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Karpin rent richting de bal. Siomin verovert de bal door een tackle van achteren. Enin is nu in balbezit. Esipov onderschept slim de pass. Esipov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Радужный 67%, Богданство 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Радужный - Богданство 0:0

52e minuut.
Zheltouhov passt de bal zonder na te denken. Voznesenskiy is nu in balbezit. Siomin verovert de bal door een tackle van achteren. Esipov rent richting de bal. Esipov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hidijatullin geeft een hoge lob. Karpin is nu in balbezit. Karpin geeft een hoge lob. Falin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Drozdov met een sublieme pass. Siomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esipov is nu in balbezit. Esipov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zheltouhov speelt de bal door. Zakrutkin rent richting de bal. Esipov onderschept slim de pass. Esipov schiet op doel. Zaderenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Радужный - Богданство 0:1

73e minuut.
Rebko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebko geeft de bal voor. Udarov rent richting de bal. Udarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Радужный - Богданство 1:1

87e minuut.
Zakrutkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrutkin passt de bal in één keer door. Rebko is nu in balbezit. Rebko geeft de bal voor. Udarov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Husainov is nu in balbezit. Zakrutkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrutkin passt de bal met de wreef. Falin rent richting de bal. Falin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Радужный - Богданство 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Радужный 38%, Богданство 62%.
ФК Радужный - Богданство 2:1