Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uda77 FK Sport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Churikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abaturov. Churikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Pupko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev is nu in balbezit. Stroev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - FK Sport 1:0

17e minuut.
Daar is Zakatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husainov is nu in balbezit. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev schiet op doel. Valiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - FK Sport 2:0

27e minuut.
Inworp. Shcheglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov schiet op doel. Zhitarev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - FK Sport 2:1

38e minuut.
Klungelig pakt Churikov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diomin. Churikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Churikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zakatov probeert de bal met de borst te controleren. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Husainov is nu in balbezit. Diomin verovert de bal door een tackle van achteren. Diomin speelt de bal door. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - FK Sport 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uda77 52%, FK Sport 48%.
Uda77 - FK Sport 3:1

76e minuut.
Churikov met een sublieme pass. Abdulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husainov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abdulin kan niet meer verder spelen. Marazmatikov komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zakatov is nu in balbezit. Stroev onderschept slim de pass. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev verovert de bal door een tackle van achteren. Stroev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uda77 56%, FK Sport 44%.
Uda77 - FK Sport 3:1