Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦСКА РоТор
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Shesterniov geeft de bal voor. Chizhov controleert de bal met de borst. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin haalt uit met een fantastische trap. Zaporov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦСКА 65%, РоТор 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК ЦСКА - РоТор 0:0

55e minuut.
Shchelbanov heeft problemen om de bal te vangen. Mikhailov rent richting de bal. Mikhailov passt de bal met de wreef. Bairamov is nu in balbezit. Bairamov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nizhegorodov is nu in balbezit. Nizhegorodov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shchelbanov de bal. Mikhailov is nu in balbezit. Mikhailov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦСКА - РоТор 1:0

67e minuut.
Mikhailov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shustikov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zaporov met een harde bal richting middenveld. Shesterniov kopt de bal weg. Kapustin rent richting de bal. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК ЦСКА - РоТор 1:1

73e minuut.
Daar is Shchelbanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shustikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shustikov speelt de bal door. Bairamov rent richting de bal. Bairamov haalt uit met een fantastische trap. Pagaev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦСКА - РоТор 2:1

86e minuut.
Korolenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolenkov geeft een hoge lob. Pupenko geeft de bal voor. Shustikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shustikov haalt uit met een fantastische trap. Pagaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bairamov is nu in balbezit. Bairamov draait met de bal, schiet en ... Pagaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦСКА 46%, РоТор 54%.
ФК ЦСКА - РоТор 2:1