Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Богданство ALIK FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husainov heeft problemen om de bal te vangen. Kozhemiakin maakt een afschuwelijke overtreding. Kozhemiakin krijgt een gele kaart. Husainov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Husainov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gerasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotolov is nu in balbezit. Kotolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daev speelt de bal door. Berezhnoj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivakov. Berezhnoj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parshin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Siomin rent richting de bal. Romenskij verovert de bal door een tackle van achteren. Konev verovert de bal door een tackle van achteren. Konev schiet op doel. Grachiov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Богданство - ALIK FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Богданство 45%, ALIK FC 55%.
Богданство - ALIK FC 1:0

54e minuut.
Gorev met een harde bal richting middenveld. Gilmullin geeft een hoge lob. Sennikom kopt de bal weg. Siomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Siomin haalt uit met een fantastische trap. Grachiov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Hidijatullin rent richting de bal. Kozhemiakin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidijatullin. Hidijatullin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gilmullin verovert de bal door een tackle van achteren. Gilmullin met een sublieme pass. Gerasimov rent richting de bal. Kotolov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotolov geeft een lange en hoge pass. Paal!

84e minuut.
Ivakov geeft een hoge lob. Inworp. Daev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parshin kan de bal niet met de borst controleren. Parshin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gorev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Berezhnoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Богданство - ALIK FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Богданство 54%, ALIK FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Богданство - ALIK FC 1:1