Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bizon ФК Радужный
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Daar is Falin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falin geeft een hoge lob. Rebko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpin schiet op doel. Kuznetsov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Melnikov met een sublieme pass. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpin verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarko verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Falin passt de bal met de wreef. Prikhodko speelt de bal door. Enin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko onderschept slim de pass. Kleshchenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bizon 44%, ФК Радужный 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bizon - ФК Радужный 0:0

52e minuut.
Khakham rent richting de bal. Karpin verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarko is nu in balbezit. Falin is nu in balbezit. Falin schiet op doel. Kuznetsov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Falin passt de bal in één keer door. Vojnov is nu in balbezit. Karpin onderschept slim de pass. Karpin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Negozhin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Karpin rent richting de bal. Kleshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kleshchenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Enin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bizon - ФК Радужный 1:0

82e minuut.
Vojnov passt de bal met de wreef. Stoletov geeft de bal voor. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bizon - ФК Радужный 2:0

84e minuut.
Karpin met een sublieme pass. Falin bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bizon 53%, ФК Радужный 47%.
bizon - ФК Радужный 2:0