Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
РоТор FK Sport
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov speelt de bal door. Zhdan is nu in balbezit. Zhdan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abdulin verovert de bal door een tackle van achteren. Shesterniov rent richting de bal. Abdulin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shesterniov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Zakrutkin speelt de bal door. Abaturov is nu in balbezit. Shchelbanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shchelbanov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kechinov met een sublieme pass. Kapustin rent richting de bal. Zakatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakatov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Shesterniov geeft de bal voor. Mishin kopt de bal weg. Zharkov probeert de bal aan de voet te houden. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Olenikov de bal. Olenikov geeft een lange en hoge pass. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov geeft een lange en hoge pass. Kapustin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - FK Sport 1:0

27e minuut.
Porhunov met een sublieme pass. Shchelbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - FK Sport 2:0

31e minuut.
Zhdan passt de bal zonder na te denken. Zakrutkin is nu in balbezit. Zakrutkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Porhunov de bal. Porhunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Korolenkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zakrutkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abaturov kan de bal niet met de borst controleren. Abaturov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olenikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: РоТор 47%, FK Sport 53%.
РоТор - FK Sport 2:0

61e minuut.
Porhunov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zanozin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zhdan heeft problemen om de bal te vangen. Shchelbanov rent richting de bal. Shchelbanov speelt de bal door. Kapustin rent richting de bal. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zharkov probeert de bal met de borst te controleren. Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanozin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanozin krijgt een gele kaart. Kechinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shesterniov komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - FK Sport 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: РоТор 44%, FK Sport 56%.
РоТор - FK Sport 3:0