Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sport РоТор
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mishin is nu in balbezit. Mishin geeft de bal voor. Inworp. Churikov met een snelle inworp. Kechinov geeft een hoge lob. Valiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Churikov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shilovskij heeft problemen om de bal te vangen. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zharkov passt de bal met de wreef. Shchelbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov met een sublieme pass. Zhdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sport - РоТор 1:0

7e minuut.
Abdulin rent richting de bal. Churikov begaat een overtreding. Abdulin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdulin met een snel genomen vrije trap. Zhdan heeft problemen om de bal te vangen. Zhdan draait met de bal, schiet en ... Pagaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mishin geeft de bal voor. Inworp. Shilovskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov geeft een hoge lob. Paal! Daar is Zakatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapustin rent richting de bal. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sport - РоТор 1:1

26e minuut.
Zosimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrutkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrutkin probeert naar een medespeler te passen. Zhdan rent richting de bal. Zhdan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Churikov heeft problemen om de bal te vangen. Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov passt de bal met de wreef. Zhdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhdan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shesterniov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shesterniov passt de bal in één keer door. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin schiet op doel. Zakatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Porhunov de bal. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov rent richting de bal. Abaturov onderschept slim de pass. Abaturov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sport 35%, РоТор 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Sport - РоТор 1:1

51e minuut.
Shchelbanov geeft de bal voor. Shcheglov kopt de bal weg. Daar is Abaturov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhdan rent richting de bal. Zhdan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zosimov met de inworp. Shchelbanov is nu in balbezit. Shchelbanov speelt de bal door. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zosimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrutkin onderschept slim de pass. Shchelbanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shchelbanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sport 55%, РоТор 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Sport - РоТор 1:1