Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bizon Богданство
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Shmarko verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarko geeft een lange en hoge pass. Kleshchenko kopt de bal weg. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Starostyak passt de bal met de wreef. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko is nu in balbezit. Melnikov is nu in balbezit. Melnikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kotolov is nu in balbezit. Kotolov probeert naar een medespeler te passen. Siomin rent richting de bal. Siomin draait met de bal, schiet en ... Stoletov heeft problemen om de bal te vangen. Kuznetsov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Esipov de bal. Starostyak is nu in balbezit. Met opzet legt Esipov zijn tegenspeler op de grond. Esipov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Kotolov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zheltouhov komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kuznetsov trapt de bal weg. Klungelig pakt Zhabin de bal. Shmarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhabin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kuznetsov trapt de bal weg van het doel. Melnikov kopt de bal weg. Zharkov probeert de bal aan de voet te houden. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Starostyak is nu in balbezit. Hidijatullin onderschept slim de pass. Hidijatullin met een sublieme pass. Siomin is nu in balbezit. Siomin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bizon 52%, Богданство 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bizon - Богданство 0:0

59e minuut.
Starostyak is nu in balbezit. Starostyak passt de bal met de wreef. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko draait met de bal, schiet en ... Gorev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ivakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivakov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gilmullin geeft een lange en hoge pass. Shmarko is nu in balbezit. Shmarko speelt de bal door. Prikhodko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prikhodko geeft een hoge lob. Gorev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bizon - Богданство 1:0

81e minuut.
Zharkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stoletov de bal. Siomin rent richting de bal. Siomin draait met de bal, schiet en ... Kuznetsov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bizon 55%, Богданство 45%.
bizon - Богданство 1:0