Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК ЦСКА ФК Радужный
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Sonin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figurov zal de hoekschop nemen. Zakrutkin kopt de bal weg. Rebko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Karpin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schegodskij komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Figurov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Denisov komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bairamov is nu in balbezit. Bairamov passt de bal zonder na te denken. Luzhnyj rent richting de bal. Bairamov onderschept slim de pass. Bairamov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Falin onderschept slim de pass. Falin probeert naar een medespeler te passen. Chizhov heeft problemen om de bal te vangen. Schegodskij rent richting de bal. Schegodskij draait met de bal, schiet en ... Zaporov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Luzhnyj is nu in balbezit. Mikhailov onderschept slim de pass. Bairamov rent richting de bal. Mikhailov is nu in balbezit. Mikhailov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Falin onderschept slim de pass. Falin passt de bal zonder na te denken. Schegodskij rent richting de bal. Schegodskij haalt uit met een fantastische trap. Zaporov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК ЦСКА - ФК Радужный 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦСКА 67%, ФК Радужный 33%.
ФК ЦСКА - ФК Радужный 0:1

50e minuut.
Enin rent richting de bal. Enin geeft een hoge lob. Nazarenko kopt de bal weg. Mikhailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК ЦСКА - ФК Радужный 1:1

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaderenko trapt de bal weg. Falin kopt de bal weg. Rebko rent richting de bal. Rebko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zakrutkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebko geeft de bal voor. Pupenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falin rent richting de bal. Falin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Agapov geeft een lange en hoge pass. Luzhnyj is nu in balbezit. Luzhnyj passt de bal zonder na te denken. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК ЦСКА 49%, ФК Радужный 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК ЦСКА - ФК Радужный 1:1