Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Радужный ФК ЦСКА
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Selin is nu in balbezit. Selin geeft de bal voor. Voznesenskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bairamov rent richting de bal. Bairamov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rebko met een sublieme pass. Nazarenko is nu in balbezit. Nizhegorodov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nizhegorodov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mikhailov is nu in balbezit. Mikhailov probeert naar een medespeler te passen. Bairamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairamov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Радужный - ФК ЦСКА 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Радужный 47%, ФК ЦСКА 53%.
ФК Радужный - ФК ЦСКА 0:1

50e minuut.
Schegodskij kopt de bal weg. Chizhov probeert de bal aan de voet te houden. Falin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falin draait met de bal, schiet en ... Zaporov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Радужный - ФК ЦСКА 1:1

86e minuut.
Nizhegorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizhegorodov probeert naar een medespeler te passen. Selin heeft problemen om de bal te vangen. Bairamov rent richting de bal. Bairamov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Радужный 36%, ФК ЦСКА 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Радужный - ФК ЦСКА 1:1