Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
РоТор ALIK FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kechinov onderschept slim de pass. Kechinov speelt de bal door. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap. Grachiov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - ALIK FC 1:0

26e minuut.
Vakorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kechinov met een sublieme pass. Kapustin rent richting de bal. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - ALIK FC 2:0

28e minuut.
Parshin is nu in balbezit. Shesterniov onderschept slim de pass. Shesterniov met een sublieme pass. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Shesterniov onderschept slim de pass. Shesterniov met een sublieme pass. Korolenkov heeft problemen om de bal te vangen. Berezhnoj rent richting de bal. Berezhnoj schiet op doel. Pagaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: РоТор 47%, ALIK FC 53%.
РоТор - ALIK FC 2:0

49e minuut.
Grigorjev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov probeert naar een medespeler te passen. Churikov is nu in balbezit. Churikov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vakorin onderschept slim de pass. Vakorin geeft een lange en hoge pass. Averin heeft problemen om de bal te vangen. Shilovskij rent richting de bal. Shilovskij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kozhemiakin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Churikov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Churikov de bal onder controle te krijgen. Grigorjev rent richting de bal. Grigorjev passt de bal zonder na te denken. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Churikov passt de bal met de wreef. Berezhnoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zosimov onderschept slim de pass. Parshin is nu in balbezit. Parshin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pagaev trapt de bal weg van het doel. Churikov rent richting de bal. Churikov speelt de bal door. Kapustin rent richting de bal. Kapustin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - ALIK FC 3:0

90e minuut.
Korolenkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daev met een snelle inworp. Parshin is nu in balbezit. Parshin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
РоТор - ALIK FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: РоТор 37%, ALIK FC 63%.
РоТор - ALIK FC 3:1