Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мадрид Сити Ural Sybirak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Akimov heeft problemen om de bal te vangen. Bagaev is nu in balbezit. Bagaev met een sublieme pass. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Leshchenko met de inworp. Zairullin is nu in balbezit. Zairullin schiet op doel. Perevozshchilov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Vozzhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zairullin onderschept slim de pass. Zairullin passt de bal met de wreef. Shavlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Мадрид Сити - Ural Sybirak 0:1

28e minuut.
Bagaev is nu in balbezit. Bagaev probeert naar een medespeler te passen. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Мадрид Сити - Ural Sybirak 1:1

42e minuut.
Grigorjev geeft de bal voor. Inworp. Leshchenko met de inworp. Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 64%, Ural Sybirak 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Мадрид Сити - Ural Sybirak 1:1

52e minuut.
Uev is nu in balbezit. Zykov is nu in balbezit. Zykov speelt de bal door. Shavlo rent richting de bal. Shavlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Shavlo de bal. Tumilovich is nu in balbezit. Tumilovich geeft een lange en hoge pass. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kruglov rent richting de bal. Kruglov probeert naar een medespeler te passen. Akimov is nu in balbezit. Isinbaev onderschept slim de pass. Isinbaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Мадрид Сити - Ural Sybirak 2:1

82e minuut.
Isinbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistoletom onderschept slim de pass. Pistoletom met een sublieme pass. Shavlo is nu in balbezit. Shavlo schiet op doel. Paal! Zhdanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 50%, Ural Sybirak 50%.
Мадрид Сити - Ural Sybirak 2:1