Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЦСКА2 fc Brzezina Osiek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Voronin verovert de bal door een tackle van achteren. Kazantsev rent richting de bal. Sosnihin begaat een overtreding. Sosnihin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Inworp. Shchur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev schiet op doel. Daar is Zhivago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazhenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zubin met een sublieme pass. Voronin is nu in balbezit. Voronin speelt de bal door. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shchur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosnihin. Shchur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shchur met een snel genomen vrije trap. Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago schiet op doel. Bazhenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 31%, fc Brzezina Osiek 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦСКА2 - fc Brzezina Osiek 0:0

47e minuut.
Dankov speelt de bal door. Sukharev speelt de bal door. Kadyrov is nu in balbezit. Kadyrov draait met de bal, schiet en ... Losev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 41%, fc Brzezina Osiek 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦСКА2 - fc Brzezina Osiek 0:0