Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avianosets уэльс
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Saharov onderschept slim de pass. Volosatik bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov begaat een overtreding. Saharov krijgt een gele kaart. Volosatik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivantsev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Perevalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov schiet op doel. Pravda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Volosatik kopt de bal weg. Daar is Venikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venikov speelt de bal door. Saharov is nu in balbezit. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avianosets - уэльс 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avianosets 56%, уэльс 44%.
FC Avianosets - уэльс 1:0

47e minuut.
Zaev rent richting de bal. Zaev geeft de bal voor. Bogdanov kopt de bal weg. Tolstoj rent richting de bal. Tolstoj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Khomukha geeft de bal voor. Zaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaev geeft een hoge lob. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ivantsev is nu in balbezit. Venikov is nu in balbezit. Ivantsev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Venikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sorokin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Perevalov geeft een hoge lob. Kramnik kopt de bal weg. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bogdanov met een sublieme pass. Tolstoj rent richting de bal. Tolstoj passt de bal zonder na te denken. Bogdanov rent richting de bal. Bogdanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Avianosets - уэльс 1:1

66e minuut.
Khomukha geeft een lange en hoge pass. Daar is Moh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov onderschept slim de pass. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Levanashvilli met een sublieme pass. Bogdanov rent richting de bal. Lepesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avianosets - уэльс 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avianosets 42%, уэльс 58%.
FC Avianosets - уэльс 1:2