Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barselona3 Ural Sybirak
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leshchenko zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Zykov de bal. Shavlo rent richting de bal. Shavlo haalt uit met een fantastische trap. Seifutdinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - Ural Sybirak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 57%, Ural Sybirak 43%.
Barselona3 - Ural Sybirak 0:1

49e minuut.
Kalinkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkin geeft een hoge lob. Bannikov kopt de bal weg. Abazev rent richting de bal. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Venediktov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Abazev heeft problemen om de bal te vangen. Abazev speelt de bal door. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov schiet op doel. Berdibekov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kutuzov probeert naar een medespeler te passen. Kleshchenko rent richting de bal. Kleshchenko geeft de bal voor. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leshchenko geeft een hoge lob. Kanischev kopt de bal weg. Daar is Akimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zairullin kopt de bal weg. Abazev is nu in balbezit. Abazev passt de bal zonder na te denken. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov draait met de bal, schiet en ... Venediktov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barselona3 - Ural Sybirak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 49%, Ural Sybirak 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barselona3 - Ural Sybirak 1:1