Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avianosets fc Brzezina Osiek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Varganov is nu in balbezit. Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov is nu in balbezit. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gurinovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazakov rent richting de bal. Kazakov draait met de bal, schiet en ... Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Saharov schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Klungelig pakt Varganov de bal. Kazakov rent richting de bal. Kazakov speelt de bal door. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov draait met de bal, schiet en ... Bazhenov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Melnikov de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Lepesha trapt de bal weg van het doel. Yorsh speelt de bal door. Dalmatov is nu in balbezit. Dalmatov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avianosets 29%, fc Brzezina Osiek 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Avianosets - fc Brzezina Osiek 0:0

74e minuut.
Kramnik geeft een hoge lob. Venikov rent richting de bal. Kazakov rent richting de bal. Kazakov schiet op doel. Yorsh probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Perevalov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zubin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadyrov rent richting de bal. Kadyrov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Yorsh is nu in balbezit. Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Varganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avianosets 63%, fc Brzezina Osiek 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Avianosets - fc Brzezina Osiek 0:0