Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЦСКА2 уэльс
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bogdanov haalt uit met een fantastische trap. Vygodskij kopt de bal weg. Gotsmanov is nu in balbezit. Tolstoj onderschept slim de pass. Tolstoj geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zaev met een sublieme pass. Sukharev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukharev probeert naar een medespeler te passen. Bogdanov is nu in balbezit. Bogdanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Volosatik geeft een lange en hoge pass. Bogdanov heeft problemen om de bal te vangen. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanov schiet op doel. Losev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vygodskij heeft problemen om de bal te vangen. Levanashvilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanashvilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦСКА2 - уэльс 0:1

24e minuut.
Zaev met een snelle inworp. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj geeft een lange en hoge pass. Bogdanov rent richting de bal. Bogdanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zharenyj kopt de bal weg. Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moh maakt een afschuwelijke overtreding. Moh krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Volosatik rent richting de bal. Kazantsev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazantsev passt de bal zonder na te denken. Ostrovskij rent richting de bal. Ostrovskij schiet op doel. Sorokin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Vygodskij trapt de bal weg van het doel. Moh kopt de bal weg. Zharenyj rent richting de bal. Shmatovalenko is nu in balbezit. Shmatovalenko draait met de bal, schiet en ... Losev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gotsmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotsmanov passt de bal zonder na te denken. Shchur speelt de bal door. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЦСКА2 - уэльс 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 53%, уэльс 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦСКА2 - уэльс 1:1

62e minuut.
Zharenyj rent richting de bal. Volosatik verovert de bal door een tackle van achteren. Volosatik geeft een lange en hoge pass. Bogdanov rent richting de bal. Bogdanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Losev trapt de bal weg van het doel. Kazantsev kopt de bal weg. Levanashvilli rent richting de bal. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov schiet op doel. Losev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Berdin geeft een hoge lob. Shchur is nu in balbezit. Zaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur is nu in balbezit. Shchur geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sukharev rent richting de bal. Sukharev geeft de bal voor. Kazantsev kopt de bal weg. Ostrovskij is nu in balbezit. Ostrovskij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 39%, уэльс 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦСКА2 - уэльс 1:1