Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мадрид Сити Barselona3
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev verovert de bal door een tackle van achteren. Tumilovich rent richting de bal. Abazev onderschept slim de pass. Abazev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Isinbaev is nu in balbezit. Goremyka is nu in balbezit. Bagaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goremyka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Tumilovich is nu in balbezit. Abazev is nu in balbezit. Abazev speelt de bal door. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vozzhi rent richting de bal. Abazev onderschept slim de pass. Abazev speelt de bal door. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kleshchenko geeft een hoge lob. Dariev is nu in balbezit. Dariev geeft de bal voor. Abazev is nu in balbezit. Abazev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Kruglov de bal. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruglov. Kruglov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dariev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dariev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vozzhi kopt de bal weg. Daar is Tumilovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tumilovich verovert de bal door een tackle van achteren. Abazev rent richting de bal. Tumilovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumilovich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 59%, Barselona3 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Мадрид Сити - Barselona3 0:0

90e minuut.
Tumilovich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cherenkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 38%, Barselona3 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Мадрид Сити - Barselona3 0:0