Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barselona3 Мадрид Сити
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Goremyka met een sublieme pass. Isinbaev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varlamov. Varlamov krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Varlamov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bagaev de bal. Bagaev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kleshchenko geeft de bal voor. Vozzhi probeert de bal met de borst te controleren. Abazev rent richting de bal. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kutuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kutuzov zijn tegenspeler op de grond. Kutuzov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Bannikov speelt de bal door. Bagaev probeert de bal met de borst te controleren. Bagaev passt de bal in één keer door. Isinbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isinbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - Мадрид Сити 0:1

32e minuut.
Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev probeert naar een medespeler te passen. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Uev rent richting de bal. Abazev onderschept slim de pass. Abazev speelt de bal door. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 47%, Мадрид Сити 53%.
Barselona3 - Мадрид Сити 0:1

55e minuut.
Bagaev draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Seifutdinov trapt de bal weg van het doel. Kanischev rent richting de bal. Kanischev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babenkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kleshchenko probeert de bal aan de voet te houden. Bagaev rent richting de bal. Bagaev speelt de bal door. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bannikov met een snelle inworp. Kanischev rent richting de bal. Kanischev passt de bal in één keer door. Zaderenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaderenko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 48%, Мадрид Сити 52%.
Barselona3 - Мадрид Сити 0:1