Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ural Sybirak DemensCity
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Inworp. Perevozshchilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin geeft de bal voor. Klimov kopt de bal weg. Eliseev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eliseev speelt de bal door. Alikin kopt de bal weg. Kalinkin probeert de bal met de borst te controleren. Bessonov onderschept slim de pass. Bessonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zykov geeft de bal voor. Perevozshchilov rent richting de bal. Perevozshchilov met een sublieme pass. Leshchenko heeft problemen om de bal te vangen. Leshchenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mudrik met een snelle inworp. Alikin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikin haalt uit met een fantastische trap. Bessonov springt en kopt de bal. Venediktov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ural Sybirak - DemensCity 0:1

22e minuut.
Leshchenko speelt de bal door. Lisicyn is nu in balbezit. Zairullin verovert de bal door een tackle van achteren. Shavlo rent richting de bal. Shavlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ural Sybirak - DemensCity 1:1

29e minuut.
Zairullin met een sublieme pass. Shavlo is nu in balbezit. Klimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Leshchenko probeert naar een medespeler te passen. Lisicyn rent richting de bal. Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Lisicyn met een sublieme pass. Alikin is nu in balbezit. Alikin speelt de bal door. Bessonov rent richting de bal. Bessonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ural Sybirak - DemensCity 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ural Sybirak 57%, DemensCity 43%.
Ural Sybirak - DemensCity 1:2

55e minuut.
Ostrovskij kopt de bal weg. Lisicyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perevozshchilov is nu in balbezit. Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zykov speelt de bal door. Akimov is nu in balbezit. Akimov met een sublieme pass. Zykov rent richting de bal. Zykov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ural Sybirak 54%, DemensCity 46%.
Ural Sybirak - DemensCity 1:2