Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DemensCity Ural Sybirak
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pistoletom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistoletom passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berdibekov de bal. Alikin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikin schiet op doel. Bondarenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov passt de bal in één keer door. Pistoletom bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Akimov passt de bal in één keer door. Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko speelt de bal door. Zairullin rent richting de bal. Zairullin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shavlo is nu in balbezit. Shavlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - Ural Sybirak 0:1

23e minuut.
Ostrovskij verovert de bal door een tackle van achteren. Zairullin is nu in balbezit. Ostrovskij begaat een overtreding. Ostrovskij krijgt een gele kaart. Zairullin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozhkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eliseev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shavlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - Ural Sybirak 0:2

44e minuut.
Zairullin is nu in balbezit. Lisicyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin verovert de bal door een tackle van achteren. Zairullin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ostrovskij de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - Ural Sybirak 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DemensCity 53%, Ural Sybirak 47%.
DemensCity - Ural Sybirak 0:3

48e minuut.
Pistoletom speelt de bal door. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perevozshchilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perevozshchilov krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Rozhkov probeert naar een medespeler te passen. Shavlo is nu in balbezit. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo verovert de bal door een tackle van achteren. Shavlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - Ural Sybirak 0:4

59e minuut.
Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rozhkov de bal. Rozhkov speelt de bal door. Shavlo is nu in balbezit. Shavlo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Rozhkov passt de bal met de wreef. Alikin rent richting de bal. Pistoletom is nu in balbezit. Alikin verovert de bal door een tackle van achteren. Alikin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - Ural Sybirak 1:4

63e minuut.
Klungelig pakt Ryabushkin de bal. Pchelikov is nu in balbezit. Pchelikov speelt de bal door. Alikin rent richting de bal. Alikin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - Ural Sybirak 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DemensCity 44%, Ural Sybirak 56%.
DemensCity - Ural Sybirak 2:4