Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Brzezina Osiek уэльс
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ivantsev rent richting de bal. Kadyrov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Levanashvilli. Levanashvilli krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Levanashvilli is nu in balbezit. Varganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanashvilli onderschept slim de pass. Levanashvilli haalt uit met een fantastische trap. Ryzhkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Brzezina Osiek - уэльс 0:1

20e minuut.
Tkachenko met een sublieme pass. Levanashvilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorsh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Yorsh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yorsh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Bogdanov rent richting de bal. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov onderschept slim de pass. Levanashvilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanashvilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kadyrov is nu in balbezit. Ivantsev verovert de bal door een tackle van achteren. Kadyrov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadyrov haalt uit met een fantastische trap. Sorokin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc Brzezina Osiek - уэльс 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Brzezina Osiek 53%, уэльс 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc Brzezina Osiek - уэльс 1:1

64e minuut.
Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shmatovalenko met een snelle inworp. Levanashvilli is nu in balbezit. Levanashvilli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dankov is nu in balbezit. Dankov passt de bal in één keer door. Ryzhkin rent richting de bal. Bogdanov onderschept slim de pass. Bogdanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Brzezina Osiek 35%, уэльс 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc Brzezina Osiek - уэльс 1:1