Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЦСКА2 Мадрид Сити
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Berdin rent richting de bal. Grigorjev verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorjev geeft een hoge lob. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bagaev is nu in balbezit. Chernov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cherenkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Isinbaev rent richting de bal. Isinbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦСКА2 - Мадрид Сити 0:1

12e minuut.
Daar is Bagaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev passt de bal met de wreef. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЦСКА2 - Мадрид Сити 1:1

14e minuut.
Kruglov rent richting de bal. Shchur is nu in balbezit. Kruglov onderschept slim de pass. Kruglov geeft een lange en hoge pass. Cherenkov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kazantsev is nu in balbezit. Kazantsev speelt de bal door. Berdin probeert naar een medespeler te passen. Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cherenkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shmarov komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vozzhi rent richting de bal. Vozzhi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gotsmanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shchur geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Churikov passt de bal met de wreef. Chernov is nu in balbezit. Shmarov met een sublieme pass. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 50%, Мадрид Сити 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦСКА2 - Мадрид Сити 1:1

47e minuut.
Shmarov is nu in balbezit. Shmarov speelt de bal door. Vygodskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chernov heeft problemen om de bal te vangen. Grigorjev is nu in balbezit. Chernov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chernov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Shchur met de inworp. Klungelig pakt Voronin de bal. Bagaev is nu in balbezit. Bagaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Shmarov met een sublieme pass. Daar is Gotsmanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isinbaev rent richting de bal. Bagaev is nu in balbezit. Bagaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Voronin geeft de bal voor. Grigorjev is nu in balbezit. Grigorjev probeert naar een medespeler te passen. Isinbaev rent richting de bal. Isinbaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Shmarov onderschept slim de pass. Uev is nu in balbezit. Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦСКА2 - Мадрид Сити 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 59%, Мадрид Сити 41%.
ЦСКА2 - Мадрид Сити 2:1