Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мадрид Сити ЦСКА2
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tumilovich rent richting de bal. Zharenyj rent richting de bal. Tumilovich begaat een overtreding. Tumilovich krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zharenyj rent richting de bal. Vygodskij is nu in balbezit. Bagaev onderschept slim de pass. Bagaev haalt uit met een fantastische trap. Losev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Мадрид Сити - ЦСКА2 1:0

8e minuut.
Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostrovskij krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sukharev geeft een hoge lob. Inworp. Vygodskij met een snelle inworp. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ostrovskij draait met de bal, schiet en ... Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozzhi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shchur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazantsev neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Мадрид Сити - ЦСКА2 1:1

18e minuut.
Ostrovskij kopt de bal weg. Inworp. Tumilovich met een snelle inworp. Vygodskij rent richting de bal. Vygodskij geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Uev speelt de bal door. Klungelig pakt Tumilovich de bal. Tumilovich geeft een lange en hoge pass. Isinbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isinbaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shchur passt de bal zonder na te denken. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukharev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 53%, ЦСКА2 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Мадрид Сити - ЦСКА2 1:1

51e minuut.
Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev passt de bal in één keer door. Isinbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isinbaev draait met de bal, schiet en ... Losev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Мадрид Сити - ЦСКА2 2:1

53e minuut.
Berdin met een sublieme pass. Uev is nu in balbezit. Uev geeft een lange en hoge pass. Bagaev rent richting de bal. Bagaev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Мадрид Сити - ЦСКА2 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 54%, ЦСКА2 46%.
Мадрид Сити - ЦСКА2 3:1