Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barselona3 FC Avianosets
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 13.8
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goremyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Goremyka geeft een lange en hoge pass. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhtsev geeft een lange en hoge pass. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov draait met de bal, schiet en ... Pravda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Abazev rent richting de bal. Zaporozhtsev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abazev raakt geblesseerd tijdens het duel. Abazev komt bij de bal en schiet. Perevalov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Lepesha de bal onder controle te krijgen. Kanischev rent richting de bal. Trofimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanischev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abazev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - FC Avianosets 1:0

23e minuut.
Saharov rent richting de bal. Kazakov rent richting de bal. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Varlamov probeert naar een medespeler te passen. Venikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaderenko verovert de bal door een tackle van achteren. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanischev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abazev probeert naar een medespeler te passen. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - FC Avianosets 2:0

44e minuut.
Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev speelt de bal door. Trofimov rent richting de bal. Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov haalt uit met een fantastische trap. Pravda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 33%, FC Avianosets 67%.
Barselona3 - FC Avianosets 2:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lepesha trapt de bal weg. Kazakov kopt de bal weg. Abazev heeft problemen om de bal te vangen. Abazev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - FC Avianosets 3:0

66e minuut.
Zaderenko is nu in balbezit. Zaderenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Babenkov de bal. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - FC Avianosets 4:0

87e minuut.
Zaporozhtsev rent richting de bal. Abazev rent richting de bal. Abazev passt de bal met de wreef. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 30%, FC Avianosets 70%.
Barselona3 - FC Avianosets 4:0