Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
уэльс DemensCity
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


34e minuut.
Klimov rent richting de bal. Klimov speelt de bal door. Ivantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikin verovert de bal door een tackle van achteren. Alikin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moh speelt de bal door. Alikin bereikt de bal nog maar net als eerste. Volosatik is nu in balbezit. Alikin verovert de bal door een tackle van achteren. Alikin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Shmatovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrovskij verovert de bal door een tackle van achteren. Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov haalt uit met een fantastische trap. Sorokin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Shmatovalenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semionov komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Pchelikov rent richting de bal. Pchelikov geeft een hoge lob. Volosatik is nu in balbezit. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: уэльс 56%, DemensCity 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
уэльс - DemensCity 0:0

47e minuut.
Lisicyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Semionov verovert de bal door een tackle van achteren. Semionov speelt de bal door. Bogdanov rent richting de bal. Bogdanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
уэльс - DemensCity 1:0

59e minuut.
Lisicyn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ryabushkin de bal. Ryabushkin speelt de bal door. Alikin is nu in balbezit. Alikin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
уэльс - DemensCity 1:1

90e minuut.
Volosatik speelt de bal door. Semionov is nu in balbezit. Semionov geeft een hoge lob. Ivantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivantsev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: уэльс 41%, DemensCity 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
уэльс - DemensCity 1:1