Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ural Sybirak ЦСКА2
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Rozhkov geeft een lange en hoge pass. Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin schiet op doel. Shavlo springt en kopt de bal. Shavlo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zairullin is nu in balbezit. Kazantsev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazantsev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ural Sybirak 49%, ЦСКА2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ural Sybirak - ЦСКА2 0:0

48e minuut.
Berdin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dankov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Voronin verovert de bal door een tackle van achteren. Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko geeft een hoge lob. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pistoletom geeft een lange en hoge pass. Leshchenko is nu in balbezit. Gotsmanov maakt een afschuwelijke overtreding. Gotsmanov krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zairullin is nu in balbezit. Zairullin passt de bal met de wreef. Dariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo onderschept slim de pass. Shavlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ural Sybirak - ЦСКА2 1:0

61e minuut.
Sukharev rent richting de bal. Zairullin verovert de bal door een tackle van achteren. Zairullin speelt de bal door. Shavlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo schiet op doel. Losev bokst de bal weg.

69e minuut.
Dariev trapt de bal weg van het doel. Rozhkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Voronin de bal. Shavlo is nu in balbezit. Shavlo draait met de bal, schiet en ... Losev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pistoletom passt de bal met de wreef. Akimov rent richting de bal. Kazantsev met een sublieme pass. Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ural Sybirak - ЦСКА2 1:1

85e minuut.
Shavlo is nu in balbezit. Dariev onderschept slim de pass. Dariev probeert naar een medespeler te passen. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ural Sybirak - ЦСКА2 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ural Sybirak 45%, ЦСКА2 55%.
Ural Sybirak - ЦСКА2 1:2