Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЦСКА2 Ural Sybirak
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Kalinkin passt de bal zonder na te denken. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akimov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Jartsev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leshchenko met een snelle inworp. Zairullin is nu in balbezit. Zairullin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦСКА2 - Ural Sybirak 0:1

27e minuut.
Leshchenko met de inworp. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov passt de bal zonder na te denken. Shavlo is nu in balbezit. Shavlo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kalinkin geeft een lange en hoge pass. Zharenyj kopt de bal weg. Jartsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jartsev passt de bal met de wreef. Shchur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 47%, Ural Sybirak 53%.
ЦСКА2 - Ural Sybirak 0:1

51e minuut.
Ryabushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabushkin probeert naar een medespeler te passen. Zairullin is nu in balbezit. Shavlo rent richting de bal. Shavlo schiet op doel. Paal! Losev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦСКА2 - Ural Sybirak 0:2

58e minuut.
Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Pistoletom heeft problemen om de bal te vangen. Berdin is nu in balbezit. Berdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rozhkov speelt de bal door. Shavlo rent richting de bal. Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo rent richting de bal. Shavlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinkin verovert de bal door een tackle van achteren. Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev draait met de bal, schiet en ... Kalinkin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦСКА2 54%, Ural Sybirak 46%.
ЦСКА2 - Ural Sybirak 0:2